Brunch De Duminică: Friptură Tartar

Brunch De Duminică: Friptură Tartar
Duminică Brunch: friptură Tartar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 349 calorii, 22g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $3.46 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână șalotă, gălbenușuri de ou, sare kosher și piper proaspăt crăpat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Brunch de duminică: friptură, ouă și sparanghel însorit, Ouă De Brunch De Duminică, și Duminică Brunch: Hangtown Fry.

Instrucțiuni

1
Tăiați toată grăsimea vizibilă din carne, apoi puneți-o la congelator timp de 15 minute sau până când este ușor fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2
Scoateți din congelator și tăiați în felii de aproximativ 1/8 de inch grosime (sau cât mai aproape și puteți gestiona), apoi faceți o grămadă mică și feliați din nou în benzi subțiri, apoi tăiați în cele din urmă acele benzi într-un zar foarte fin.
3
În funcție de modul în care vă serviți tartrul, puteți arunca această carne cu șalotă, sare și piper, apoi movilă pe 4 farfurii și deasupra cu gălbenușuri de ou; apoi înconjurați tartrul cu grămezi mici de oricare sau toate ingredientele opționale, astfel încât mesenii să poată condimenta singuri. Sau aruncați ușor toată carnea cu gălbenușuri, șalotă, sare și piper după gust, urmată de oricare sau toate ingredientele opționale după gust și serviți fie în stil familial, fie pe 4 farfurii mici. În orice mod alegeți, pentru a servi, amintiți-vă să aveți o mulțime de pâine crustă sau puncte de pâine prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista