Brunch De Duminică: Focaccia
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încearcă brunch-ul de duminică: Focaccian. Această rețetă face 4 porții cu 526 calorii, 14g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 66 de fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, apă caldă, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este minunat. Încercați Duminică Brunch Caserola, Brunch de duminică: șuncă și biscuiți, și Brunch De Duminică: Tourti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați drojdia și zahărul în apă caldă și lăsați să stea până se spumează, aproximativ 5 minute.
Combinați făina universală și sarea într-un castron mare și amestecați pentru a combina. Odată ce drojdia s-a spumat, combinați cu apa rămasă și uleiul de măsline și combinați încet cu făină și sare, amestecând cu o lingură de lemn; apoi întoarceți-vă pe o suprafață de lucru înmuiată și continuați să frământați cu mâinile până când un aluat se unește. Frământați încă 5 minute până când glutenul începe să se formeze și aluatul devine rezistent la frământare.
Se presară cu făină și se acoperă cu un prosop de bucătărie și se lasă să crească într-un loc cald până la dublarea dimensiunii, aproximativ 45 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 450 F. Odată ce aluatul a crescut, ungeți o foaie de copt cu ulei de măsline, apoi bateți aluatul și întindeți până când aluatul acoperă aproape toată foaia de copt.
Stropiți cu ulei de măsline suplimentar și presărați sare de mare și piper (și ierburi suplimentare și/sau roșii uscate la soare) și coaceți până se rumenesc deschis și crocant, aproximativ 22 de minute.