Nu poți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încearcă brunch-ul de duminică: Focaccian. Această rețetă face 4 porții cu 526 calorii, 14g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 66 de fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, apă caldă, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este minunat. Încercați Duminică Brunch Caserola, Brunch de duminică: șuncă și biscuiți, și Brunch De Duminică: Tourti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați drojdia și zahărul în apă caldă și lăsați să stea până se spumează, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Combinați făina universală și sarea într-un castron mare și amestecați pentru a combina. Odată ce drojdia s-a spumat, combinați cu apa rămasă și uleiul de măsline și combinați încet cu făină și sare, amestecând cu o lingură de lemn; apoi întoarceți-vă pe o suprafață de lucru înmuiată și continuați să frământați cu mâinile până când un aluat se unește. Frământați încă 5 minute până când glutenul începe să se formeze și aluatul devine rezistent la frământare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se presară cu făină și se acoperă cu un prosop de bucătărie și se lasă să crească într-un loc cald până la dublarea dimensiunii, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
4
Preîncălziți cuptorul la 450 F. Odată ce aluatul a crescut, ungeți o foaie de copt cu ulei de măsline, apoi bateți aluatul și întindeți până când aluatul acoperă aproape toată foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Punch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Stropiți cu ulei de măsline suplimentar și presărați sare de mare și piper (și ierburi suplimentare și/sau roșii uscate la soare) și coaceți până se rumenesc deschis și crocant, aproximativ 22 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional