Brunch De Duminică: Focaccia

Brunch De Duminică: Focaccia
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încearcă brunch-ul de duminică: Focaccian. Această rețetă face 4 porții cu 526 calorii, 14g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 66 de fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, apă caldă, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este minunat. Încercați Duminică Brunch Caserola, Brunch de duminică: șuncă și biscuiți, și Brunch De Duminică: Tourti pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați drojdia și zahărul în apă caldă și lăsați să stea până se spumează, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Combinați făina universală și sarea într-un castron mare și amestecați pentru a combina. Odată ce drojdia s-a spumat, combinați cu apa rămasă și uleiul de măsline și combinați încet cu făină și sare, amestecând cu o lingură de lemn; apoi întoarceți-vă pe o suprafață de lucru înmuiată și continuați să frământați cu mâinile până când un aluat se unește. Frământați încă 5 minute până când glutenul începe să se formeze și aluatul devine rezistent la frământare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se presară cu făină și se acoperă cu un prosop de bucătărie și se lasă să crească într-un loc cald până la dublarea dimensiunii, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
4
Preîncălziți cuptorul la 450 F. Odată ce aluatul a crescut, ungeți o foaie de copt cu ulei de măsline, apoi bateți aluatul și întindeți până când aluatul acoperă aproape toată foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Stropiți cu ulei de măsline suplimentar și presărați sare de mare și piper (și ierburi suplimentare și/sau roșii uscate la soare) și coaceți până se rumenesc deschis și crocant, aproximativ 22 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Revista