Brunch de duminică: broaște înfășurate cu slănină într-o gaură plină de praz

Brunch de duminică: broaștele înfășurate cu slănină într-o gaură plină de praz ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 365 calorii, 14g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă, praz, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă de la Serious Eats are 101 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Brunch de duminică: șuncă, praz și Quiche de roșii, Brunch de duminică: mere coapte umplute cu rom cu Crumble de ovăz, și Brunch de duminică: slănină și tartă cu mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425. Frecați uleiul în fundul și părțile laterale ale vasului de copt și împrăștiați prazul tocat mărunt deasupra.
Scoateți carcasa din cârnați tăindu-le pe lungime pentru a-și menține forma și înfășurați fiecare cârnați într-o felie de slănină. Aranjați deasupra prazului și coaceți până când slănina și cârnații încep să se rumenească, aproximativ 20 de minute.
Între timp bateți ouăle, apoi adăugați lapte, apă, muștar și worchestershire.
Adăugați făina bătând până se combină bine și nu rămân bulgări de făină.
Când cârnații sunt gata se toarnă aluatul peste cârnați și se pune din nou în cuptor până se rumenesc bine și se umflă aproximativ 25-35 de minute, se servește imediat acoperit cu ouă prăjite opționale.