Duminică Brunch: Arepas creveți ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 328 calorii, 27G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,8 USD pe porție. 45 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, șalotă, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Încercați Brunch de duminică: Ceviche de creveți și scoici, Arepas cu somon și creveți (Arepas con Salmon y Camarones), și Duminică Brunch Straturi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați masarepa și sarea într-un castron mare și amestecați pentru a combina. Turnați încet apă fierbinte în masarepa, amestecând cu o furculiță până când aluatul se reunește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se rulează într-un buștean, se înfășoară în plastic și se lasă să se odihnească 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
3
Odată ce Arepa, s-au odihnit împărțiți în jumătate, apoi împărțiți fiecare jumătate în 8 bucăți. Formați în cilindri scurți (cum ar fi un puc de hochei), apoi înfășurați individual în folie de plastic dacă nu utilizați imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Încălziți un strat subțire de ulei vegetal în tigaie sau grătar la foc mediu-mare și căutați fiecare arepa până abia începe să se rumenească, apoi transferați la cuptor. Se lasă să se coacă timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat
6
În timp ce Arepa este la cuptor, pregătiți creveții încălzind uleiul într-o tigaie la foc mediu, adăugați șalotă și gătiți până când începe să se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
7
Adăugați usturoi și chili și gătiți până la parfum, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
8
Adăugați creveți și suc de lămâie și gătiți până când creveții sunt roz și încep să devină fermi, aproximativ 7 minute. Condimentează după gust cu sare. Odată ce arepas sunt gătite, împărțiți și umpleți cu creveți și oricare sau toate garniturile opționale.
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.