Brunch De Duminică: Arepas De Creveți
Duminică Brunch: Arepas creveți ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 328 calorii, 27G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,8 USD pe porție. 45 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, șalotă, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Încercați Brunch de duminică: Ceviche de creveți și scoici, Arepas cu somon și creveți (Arepas con Salmon y Camarones), și Duminică Brunch Straturi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați masarepa și sarea într-un castron mare și amestecați pentru a combina. Turnați încet apă fierbinte în masarepa, amestecând cu o furculiță până când aluatul se reunește.
Se rulează într-un buștean, se înfășoară în plastic și se lasă să se odihnească 20 de minute.
Odată ce Arepa, s-au odihnit împărțiți în jumătate, apoi împărțiți fiecare jumătate în 8 bucăți. Formați în cilindri scurți (cum ar fi un puc de hochei), apoi înfășurați individual în folie de plastic dacă nu utilizați imediat.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Încălziți un strat subțire de ulei vegetal în tigaie sau grătar la foc mediu-mare și căutați fiecare arepa până abia începe să se rumenească, apoi transferați la cuptor. Se lasă să se coacă timp de 20 de minute.
În timp ce Arepa este la cuptor, pregătiți creveții încălzind uleiul într-o tigaie la foc mediu, adăugați șalotă și gătiți până când începe să se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Adăugați usturoi și chili și gătiți până la parfum, aproximativ 4 minute.
Adăugați creveți și suc de lămâie și gătiți până când creveții sunt roz și încep să devină fermi, aproximativ 7 minute. Condimentează după gust cu sare. Odată ce arepas sunt gătite, împărțiți și umpleți cu creveți și oricare sau toate garniturile opționale.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio]()
Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis. Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa