Brunch de duminică: Aguadito De Pollo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați brunch-ul de duminică: Aguadito De Pollo. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 626 calorii, 72g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 4,37 USD pe porție. 78 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați stoc de pui, sare și piper, cartofi Yukon gold și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma varul, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este extraordinar. Încercați Aguadito De Pollo (supă peruană de pui și orez), Duminică Brunch: Hangtown Fry, și Ouă De Brunch De Duminică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ouăle în sos mic-tigaie și acoperiți cu apă rece; aduceți la fierbere, acoperiți și lăsați să stea 8 minute.
Îndepărtați pielea de la pui și fierbeți cu usturoi feliat și jumătate de ardei iute în stoc până când carnea este complet gătită, aproximativ 30 de minute. Scoateți pieptul de pui din stoc, îndepărtați oasele și tăiați carnea în bucăți mari, rezervând carne și aruncând oasele.
Tăiați cartofii în sferturi și gătiți în stoc până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Adăugați tăiței de ou în stoc și gătiți până se înmoaie, timp de 4-5 minute.
Puneți carnea de pui înapoi în oală pentru a reîncălzi și condimentați cu sare și piper după gust.
Împărțiți supa între boluri, asigurându-vă că fiecare primește carne, cartofi, tăiței și mult stoc. Feliați fiecare ouă fierte în jumătate și așezați deasupra supei.
Se servește cu farfurie de limes feliate, coriandru tocat, resturi de jumătate de chili feliate subțire și scallions tocate pentru ca fiecare persoană să-și garnisească propria supă.