Broșetele Kefta de miel marocan la grătar ale lui Jeff Koehler
Jeff Koehler marocan La Gratar miel Kefta Brochettes ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 627 calorii, 29G de proteine, și 54g de grăsime fiecare. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, Buzdugan măcinat, mentă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Broșete De Miel Condimentate Marocane (Kefta), Brochete de miel la grătar cu lămâie și mărar, și Chiftele Marocane -- Tagine Kefta.
Instrucțiuni
Dacă folosiți frigarui de lemn, înmuiați-le într-un vas puțin adânc cu apă în timp ce pregătiți carnea.
Între timp, într-un castron mediu, combinați carnea măcinată și ingredientele rămase, cu excepția cepei și a uleiului de măsline. Incoporați cea mai mare parte a cepei rase, având grijă să nu faceți amestecul prea umed; ar trebui să rămână oarecum lipicios, ca textura cârnaților. Dacă carnea este relativ slabă, adăugați puțin ulei de măsline.
Luați o palmă de carne și apăsați-o în jurul mijlocului unei frigărui, apoi rotiți-o ușor pe o tăietură sau între palme pentru a forma un "cârnați" uniform în jurul frigăruii de aproximativ 6 inci lungime. Repetați cu frigarui și carne rămase.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul. Grătiți frigăruile, întorcându-le o dată, până când sunt ferme la atingere și fierte.