Broșete De Pește-Spadă Cu Lămâie
Lemon Swordfish Brochettes este un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 225 calorii, 24g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 3,98 USD pe porție, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână fripturi de pește-spadă, lămâi, concentrat de limonadă și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Broșete de miel la grătar cu lămâie și mărar, Pește-Spadă Cu Pătrunjel De Lămâie, și Lămâie Cimbru Pește-Spadă.
Instrucțiuni
Îndepărtați pielea de pe peștele-spadă și tăiați-o în cuburi de 1 inch; pune deoparte.
Înmuiați frigarui de lemn în apă timp de 30 de minute
Într-un castron mic, amestecați împreună concentratul de limonadă, usturoiul, oțetul, sucul de scoici, ardeiul de lămâie și pătrunjelul; da deoparte. Pește alternativ și roșii pe frigarui înmuiate. Asigurați ambele capete cu o pană de lămâie.
Puneți frigarui într-o pungă mare resigilabilă.
Se toarnă marinada. Marinați la frigider timp de 1 până la 2 ore.
Scoateți frigarui din frigider cu 30 de minute înainte de gătit, pentru a aduce la temperatura camerei.
Grătar ușor și preîncălziți la mediu-înalt.
Periați și ungeți grătarul când sunteți gata să începeți gătitul.
Scoateți frigăruile din marinată și puneți-le pe grătarul preîncălzit, Uns cu ulei. Aruncați marinada.
Grătiți 3 până la 4 minute pe fiecare parte (aproximativ 12 până la 16 minute în total).
Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Peștele-spadă poate fi asociat cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 50 de dolari.
![Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir]()
Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir