Broșe de porc vegetale
Kabobs de porc cu legume este un fel principal care servește 2. O porție conține 849 de calorii , 57 g de proteine și 10 g de grăsimi . Pentru 4,95 USD per porție , această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți ardei gras, concentrat de suc de portocale, sos teriyaki și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și 30 de ani . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 75% . Kabobs de porc și legume , Kabobs de legume pe cușcuș și Kabobs de legume cu mușchi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați sucul concentrat de portocale, marmelada și sosul teriyaki.
Turnați 3/4 cană de marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adauga carne de porc. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi.
Turnați 3/4 de cană într-o altă pungă mare de plastic resigilabilă; adauga ardei si ceapa. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi. Dați carnea de porc și legumele la frigider pentru cel puțin 1 oră. Acoperiți și puneți la frigider marinada rămasă pentru servire.
Scurgeți și aruncați marinata.
Scurgeți legumele, rezervând marinada pentru ungere. Pe frigarui de metal sau lemn inmuiat, infileaza alternativ carne de porc si legume.
Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Grătiți broșele, descoperite, la foc mediu sau coaceți la 4 inchi de la căldură timp de 12-16 minute sau până când sucul de carne curge limpede, întorcându-se și bazându-le frecvent cu marinată.
Serviți cu marinada rezervată.