Brownies Tradiționale Cu Mousse De Zmeură
Brownies-urile tradiționale cu Mousse de zmeură ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 325 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați jeleu de zmeură, apă, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brownies Cu Mousse De Zmeură, Brownies Cu Mousse De Zmeură, și Mousse de ciocolată tradițională franceză {Mousse au Chocolat} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți fundul numai al tigaiei de 13x9 inci cu spray de gătit sau scurtare (pentru o tăiere mai ușoară, tapetați tigaia cu folie, apoi ungeți folia numai pe fundul tigaiei). Faceți brownies conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Rezervați 1/4 cană chipsuri de ciocolată pentru burniță. Într-un castron mare cu microunde, așezați chipsurile de ciocolată rămase și 1 1/4 căni de frișcă și jeleu. Cuptorul cu microunde neacoperit la 2 până la 3 minute, amestecând o dată la fiecare minut, până când ciocolata este topită. Se amestecă până când amestecul este neted (jeleul nu poate fi topit complet). Se da la frigider aproximativ 30 de minute sau pana se ingroasa usor.
Adăugați glazură la amestecul de ciocolată. Bateți cu mixerul electric la viteză mare 1 până la 2 minute sau până când se formează vârfuri bine amestecate și moi.
Se întinde pe brownies răcit, netezind partea de sus.
Într-un castron mic cu microunde, cuptorul cu microunde rezervat 1/4 cană chipsuri de ciocolată și 1 lingură frișcă neacoperită la 30 până la 45 de secunde, amestecând o dată, până când amestecul poate fi agitat neted.
Stropiți peste amestecul de glazură. Dați la frigider 1 până la 2 ore sau până când este setat.
Tăiați în 12 pătrate; tăiați fiecare pătrat în diagonală în jumătate pentru a face triunghiuri.