Brownies Făcute Peste Vase Adânci

Brownies Făcute Peste Vase Adânci
Made-peste negrese fel de mâncare profundă ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 160 calorii. Această rețetă servește 16. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți zahăr brun, canola, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Deep Dish Brownies, Plăcintă Cu Șuncă Adâncă, și Fierbinte Sub Deep-Dish Pizza pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați rack-ul în treimea inferioară a cuptorului și încălziți cuptorul la 325 grade F. Folosiți o tigaie de copt din siliciu 8 pe 8 sau aliniați un vas de copt din metal sau sticlă de dimensiuni similare cu folie sau hârtie pergament, astfel încât să atârne peste margini cu aproximativ 1 inch. Pulverizați complet tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Puneți untul, uleiul și ciocolata într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde și încălziți la 75% putere timp de 2 minute. Se amestecă și cuptorul cu microunde din nou până se topește complet, aproximativ 2 minute mai mult. (Alternativ, puneți ciocolata și untul într-un castron rezistent la căldură. Aduceți o cratiță umplută cu aproximativ 1 inch de apă la foc mic foarte lent; puneți vasul peste, fără a atinge, apa și amestecați ocazional până se topește și se omogenizează.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Amestecați zaharurile maro și albe, vanilia și sarea în amestecul de ciocolată cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4
Adăugați ouăle și cafeaua și bateți puternic până se încorporează complet și aluatul este gros și lucios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Adăugați cacao, făină și bicarbonat de sodiu și amestecați doar până când dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
6
Se toarnă aluatul în tigaie și se coace până când blatul este crocant și o scobitoare introdusă în mijloc iese cu câteva firimituri, aproximativ 30 de minute (40 de minute dacă nu se folosește siliciu).
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Răciți brânzeturile în tigaia de pe tejghea. Ridicați brownies din tigaie de folie, dacă este necesar. Desprindeți folia și tăiați-o în pătrate de 2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Servi. Păstrați brownies suplimentare într-un recipient bine închis la temperatura camerei timp de până la 3 zile.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista