Brownies Făcute Peste Vase Adânci
Made-peste negrese fel de mâncare profundă ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 160 calorii. Această rețetă servește 16. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți zahăr brun, canola, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Deep Dish Brownies, Plăcintă Cu Șuncă Adâncă, și Fierbinte Sub Deep-Dish Pizza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați rack-ul în treimea inferioară a cuptorului și încălziți cuptorul la 325 grade F. Folosiți o tigaie de copt din siliciu 8 pe 8 sau aliniați un vas de copt din metal sau sticlă de dimensiuni similare cu folie sau hârtie pergament, astfel încât să atârne peste margini cu aproximativ 1 inch. Pulverizați complet tigaia pregătită.
Puneți untul, uleiul și ciocolata într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde și încălziți la 75% putere timp de 2 minute. Se amestecă și cuptorul cu microunde din nou până se topește complet, aproximativ 2 minute mai mult. (Alternativ, puneți ciocolata și untul într-un castron rezistent la căldură. Aduceți o cratiță umplută cu aproximativ 1 inch de apă la foc mic foarte lent; puneți vasul peste, fără a atinge, apa și amestecați ocazional până se topește și se omogenizează.)
Amestecați zaharurile maro și albe, vanilia și sarea în amestecul de ciocolată cu o lingură de lemn.
Adăugați ouăle și cafeaua și bateți puternic până se încorporează complet și aluatul este gros și lucios.
Adăugați cacao, făină și bicarbonat de sodiu și amestecați doar până când dispare.
Se toarnă aluatul în tigaie și se coace până când blatul este crocant și o scobitoare introdusă în mijloc iese cu câteva firimituri, aproximativ 30 de minute (40 de minute dacă nu se folosește siliciu).
Răciți brânzeturile în tigaia de pe tejghea. Ridicați brownies din tigaie de folie, dacă este necesar. Desprindeți folia și tăiați-o în pătrate de 2 inci.
Servi. Păstrați brownies suplimentare într-un recipient bine închis la temperatura camerei timp de până la 3 zile.