Brownies De Nucă De Cocos Fără Gluten, Fără Lactate

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați Brownies de nucă de cocos fără Gluten, fără lactate. Această rețetă fără gluten și vegană servește 12 și costă 54 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 325 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână pudră de cacao, sare, ulei de nucă de cocos și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Funcționează bine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Brownies Vegan cu nuci și ovăz fără Gluten (Vegan, fără Gluten, fără cereale, fără făină, fără lactate, fără zahăr rafinat), Sos Thousand Island (fără Gluten ,fără porumb, fără lactate, fără soia, fără nuci, fără gumă și fără zahăr rafinat), și Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Fără Crustă Fără Zahăr {Fără Lactate, Fără Gluten Și Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați}.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Amestecați făina de orez, zahărul alb, pudra de cacao, zahărul brun, sarea și praful de copt împreună într-un castron mare; adăugați lapte de cocos, mere, nucă de cocos fulgi și ulei de nucă de cocos. Amestecați amestecul până se îngroașă într-un aluat; se toarnă în vasul de copt pregătit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când partea superioară este uscată și marginile au început să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei, aproximativ 30 de minute. Se răcește aproximativ 10 minute înainte de a tăia în pătrate.