Brownies de ciocolată cu glazură de unt de arahide
Reteta Brownies de ciocolata cu glazura de unt de arahide ar putea satisface pofta ta americana in aproximativ 45 minute. O porție conține 214 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 36 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, unt de arahide cremos, ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Ciocolata Fudge negrese cu frisca unt de arahide glazura, Brownies de dovlecei îndulciți cu curmale cu glazură de unt de arahide cu ciocolată, și Fotbal bâjbâi Nutter Brownie Bites (arahide unt negrese cu Marshmallow unt crema glazura) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia de 13x9x2 inci tava de copt cu folie de aluminiu, lăsând consola de 2 inci pe ambele părți scurte. Pulverizați folie cu spray antiaderent.
Combinați atât bomboanele, cât și untul într-o cratiță mică și grea. Se amestecă la foc mic până se topește și se omogenizează. Se răcește până la abia călduță. Folosind mixerul electric, bateți zahărul, ouăle și extractul de vanilie într-un castron mare la viteză mare până când amestecul se îngroașă și este galben pal, aproximativ 5 minute. Reduceți viteza mixerului la minim; bateți în făină și sare, apoi amestecul de ciocolată topită.
Transferați amestecul în tava de copt pregătită.
Coaceți brownies până când testerul introdus în centru iese cu firimituri umede încă atașate, aproximativ 20 de minute.
Transferați tava de copt în raft; se răcește 15 minute. Apăsați ușor pe marginile brownies la nivel cu Centrul. Se răcește complet în tava de copt.
Combinați untul de arahide și untul într-un castron mediu. Folosind mixer electric, bate pana se omogenizeaza.
Adăugați zahăr pudră și extract de vanilie și bateți până se omogenizează bine și se omogenizează.
Întindeți glazura uniform peste brownies în tigaie. Se da la frigider cel putin 1 ora. Folosind folie ca ajutor, ridicați brownies din tigaie.
Tăiați în pătrate. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați la frigider.
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de servire.)