Brownies De Alune Fără Grâu — Fără Gingii
Rețeta Brownies de alune fără grâu — nicio gumă nu ți-ar putea satisface pofta americană în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 230 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16 și costă 51 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână chipsuri de ciocolată semi-dulci, zahăr brun, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 272 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Brownies Cu Alune De Cireș (Fără Gluten), Alune Paleo Brownies pentru doi {fără Gluten + Super simplu}, și Sandvișuri cu înghețată de alune fără lactate cu prăjituri de alune fără cereale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o tavă de copt pătrată de 8 cm de 8 inci cu folie antiaderentă sau pergament
Topiți ciocolata neagră și untul împreună în cuptorul cu microunde sau într-un castron așezat la foc mic water.In într-un bol de amestecare, bateți ouăle cu un mixer electric până se spumează.
Adăugați zahărul brun și bateți până se omogenizează.
Adăugați amestecul de ciocolată topită în amestecul de ou-zahăr puțin câte puțin și bateți well.In într-un castron, combinați făina de nuci, făina de orez, sarea și bicarbonatul de sodiu.
Adăugați amestecul uscat în amestecul de ciocolată și amestecați până se amestecă bine.
Adăugați vanilia, bateți încă o jumătate de minut. Se amestecă chipsurile de ciocolată.
Se toarnă în tigaia căptușită.
Coaceți pe raftul central timp de 33 până la 35 de minute sau până când brownies-urile sunt setate. Nu gătiți prea mult.Se răcește pe un suport de sârmă; și scoateți brownies-urile din tigaie prin prinderea marginilor foliei. Se răcește înainte de tăiere.Face 9-12 porții.