Brownies cu unt de arahide și ovăz
Nu poți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încearcă unt de arahide și brownies cu ovăz. Această rețetă lacto ovo vegetariană servește 16 și costă 31 de cenți per porție. O porție conține 352 de calorii, 8 g de proteine și 20 g de grăsimi. Funcționează cel mai bine ca desert și se face în aproximativ 45 de minute. Această rețetă este pe placul a 28 de bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și luați făină, sare, extract de vanilie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ brownies cu unt de arahide cu glazură la ceașcă cu unt de arahide, batoane de ovăz cu unt de arahide și bile de ovăz cu unt de arahide.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți o tavă cu jeleu.
Bateți untul, 3/4 cană de unt de arahide, zahărul alb și zahărul brun într-un castron mare până devine cremos.
Adăugați făină, ovăz, extract de vanilie, ouă și sare; se amestecă până se amestecă.
Răspândiți aluatul în tava de jeleu pregătită.
Coacem in cuptorul preincalzit pana se rumenesc usor, aproximativ 20 de minute. Răciți brownies-urile în tigaie timp de 10 până la 15 minute.
Întindeți 1/2 cană de unt de arahide peste brownies.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Brownie-uri în meniu? Încercați să combinați cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Perrier-Jouet Grand Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 57 de dolari pe sticlă.
![Perrier-Jouet Grand Brut]()
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.