Brownies cu unt de arahide și caramel

Brownies cu unt de arahide și caramel
Peanut Butter Caramel Swirled Brownies este un desert american. O porție conține 274 de calorii, 4 g de proteine și 18 g de grăsimi. Pentru 45 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Dacă aveți la îndemână ouă, zahăr brun muscavado, pudră espresso și alte câteva ingrediente, o puteți face. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de mare de 21%. Încercați brownies învolburați cu unt de biscuiți cu caramel, brownies învolburați cu unt de arahide și brownies învolburați cu prăjituri și smântână cu unt de arahide și ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Aduceți smântâna la fiert la foc mic într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun MuscavadoZahăr Brun Muscavado
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Zahăr Muscavado Brun Deschis La Pachet1/2 Cană Zahăr Muscavado Brun Deschis La Pachet
3
Combinați zahărul și apa într-o cratiță mică la foc mare și gătiți, fără a amesteca, până când se rumenește chihlimbar. Adaugă încet crema caldă până se omogenizează și lasă la fiert timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Muscavado Brun Deschis La PachetZahăr Muscavado Brun Deschis La Pachet
Zahăr Brun MuscavadoZahăr Brun Muscavado
1/2 Cană Zahăr Muscavado Brun Deschis La Pachet1/2 Cană Zahăr Muscavado Brun Deschis La Pachet
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Muscavado Brun Deschis La PachetZahăr Muscavado Brun Deschis La Pachet
1 Cană (2 Bețișoare) Unt Nesărat, Tăiat în Bucăți1 Cană (2 Bețișoare) Unt Nesărat, Tăiat în Bucăți
4
Luați de pe foc și adăugați untul de arahide, siropul de porumb, sare de mare și 1/8 linguriță de extract de vanilie până când se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
Ciocolata De Calitate Superioara Neindulcita, Tocata GrosierCiocolata De Calitate Superioara Neindulcita, Tocata Grosier
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Transferați într-un bol și lăsați să se răcească până se îngroașă la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Puneți un grătar în mijlocul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Tapetați o tavă de copt de 9 pe 13 inci cu folie, lăsând o proeminență la capetele înguste. Pulverizați folia și tigaia cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Combinați untul, ciocolata neîndulcită, 2 uncii de ciocolată amăruie și pudra de espresso într-un castron mediu pus peste o oală cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Linguriță Coaja De Lămâie Mărunțită Mărunt1/4 Linguriță Coaja De Lămâie Mărunțită Mărunt
(sau ½ Cană) Unt Nesărat, Tăiat Cubulețe(sau ½ Cană) Unt Nesărat, Tăiat Cubulețe
Espresso InstantEspresso Instant
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Lasam ciocolata sa se topeasca la foc mic, amestecand des pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
9
Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca putin, aproximativ 5 minute.
10
Într-un castron mare, bateți ouăle, ambele zaharuri, vanilia și sarea până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
(Keebler)(Keebler)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
11
Adaugam amestecul de ciocolata topita pana se omogenizeaza. Răzuiți părțile laterale ale vasului. Se bate faina in 2 adaosuri (aluatul va fi gros). Se amestecă restul de 4 uncii de ciocolată amăruie tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Linguriță Coaja De Lămâie Mărunțită Mărunt1/4 Linguriță Coaja De Lămâie Mărunțită Mărunt
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
12
Răzuiți jumătate din aluat în tava pregătită și neteziți partea superioară. Folosind o lingură, aruncați cuburi de jumătate din caramelul cu unt de arahide la fiecare 2 inci deasupra aluatului. Adăugați cu grijă aluatul rămas și neteziți caramelul. Se netezește partea de sus și se pune caramelul rămas deasupra. Folosiți un cuțit pentru unt pentru a învârti aluatul pentru a obține un efect marmorat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit De UntCuțit De Unt
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Coaceți până când blatul este așezat, dar încă moale, iar marginile sunt umflate și abia încep să se desprindă de părțile laterale ale tăvii, aproximativ 23 până la 25 de minute. O scobitoare introdusă în centru va ieși încă lipicioasă (fii curajos! - coacerea sub coacere a brownie-urilor este unul dintre secretele texturii lor puf).
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
14
Transferați tava pe un grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
15
Pentru cele mai curate tăieturi, dați tava la frigider aproximativ 20 de minute înainte de a tăia brownies-urile. Folosind folia, ridicați placa de brownie din tavă. Scoateți cu grijă folia și puneți brownie-ul pe o masă mare de tăiat. Cu un cuțit mare și ascuțit, tăiați brownies-urile în 48 de pătrate. (Brownie-urile pot fi păstrate într-un recipient ermetic, la temperatura camerei, până la 3 zile; pot fi și congelate, bine împachetate, până la 2 săptămâni.)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Brownies. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista