Brownies cu ciocolată neagră Mocha
Brownies-uri cu ciocolată neagră Mocha durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 12 cenți per porție, obțineți un desert care servește 60. O porție conține 71 de calorii, 1 g de proteine și 1 g de grăsime. 2 persoane au fost impresionate de aceasta reteta. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de cacao pentru copt, unt, granule de cafea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 12%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ brownie-uri cu bucăți de ciocolată neagră-mocha, brownies-uri moca cu ciocolată neagră și mentă și gogoși sănătoase cu moca cu glazură de ciocolată neagră.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combina zahărul brun și untul. Bateți ouăle, pe rând.
Adăugați cafeaua și vanilia; amesteca bine.
Combinați făina, cacao, praful de copt și sarea; se adauga treptat la amestecul de zahar. Se amestecă ciocolata.
Se întinde într-un 13-in uns. x 9-in. tava de copt.
Coaceți la 350° timp de 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește pe un grătar.
Pentru glazură, combinați untul, smântâna și vanilia până la omogenizare. Se amestecă treptat zahărul până când glazura este omogenă și atinge consistența dorită. Brownie de îngheț.
Se presara cu ciocolata rasa.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Brownies-urile funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Blanchard Perez Cava Brut cu un rating de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Blanchard Perez Cava Brut]()
Blanchard Perez Cava Brut
Blanchard Perez Brut este de culoare galben pai, cu pete verzi. Nasul este proaspăt și expresiv, cu arome primare de măr verde și pere, împreună cu nuci uscate și note de pâine proaspătă coaptă. În gust, notele de fructe coapte cu caracter expresiv de citrice sunt însoțite de o notă de ierburi mediteraneene. Aciditatea, greutatea și textura echilibrate au ca rezultat un final lung și plin de viață. Acest vin spumant are echilibrul perfect de uscăciune, bule și fructe pentru a îmbogăți orice experiență culinară. Este o alegere fantastică de servit alături de legume, creveți și crustacee, sau delicioasă de la sine! Amestecul: 33% Macabeo, 33% Xarel-lo, 34% Parellada