Brownies cu aluat de prăjituri cu unt de arahide
Brownies cu aluat de biscuiți cu unt de arahide necesită aproximativ 2 ore și 35 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine , 24 g de grăsimi și un total de 387 de calorii . Pentru 60 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Funcționează bine ca desert la preț foarte rezonabil. Vă este adus de Foodnetwork. 51 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și cumpărați praf de copt, extract de vanilie, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 31% . Rețete similare sunt Aluat pentru prăjituri fără ouă , Brownies cu trufe cu unt de arahide și Sandvișuri crocante cu unt de arahide .
Instrucțiuni
Încinge cuptorul la 350 de grade F. Pulverizează fundul și părțile laterale ale unei tavi de 8 pe 8 inci cu spray de gătit.
Pentru brownies, puneți la microunde untul și ciocolata neîndulcită într-un castron care se poate pune la microunde la putere mare până când untul se topește, aproximativ 2 minute. Se amestecă până se combină, apoi se amestecă cu extractul de vanilie. Între timp, bateți zahărul și ouăle într-un castron mare și adăugați amestecul de ciocolată. Se amestecă făina, praful de copt, sarea și bucățile de ciocolată.
Întindeți uniform amestecul de brownie în tava pregătită.
Coaceți până când brownies-urile sunt întărite și o scobitoare introdusă în centrul brownie-urilor iese curată, aproximativ 22 până la 28 de minute.
Scoatem din cuptor si lasam sa se raceasca 30 de minute.
Adaugati untul si zaharul brun intr-un castron mare si amestecati pana devine cremos.
Se amestecă laptele și untul de arahide, apoi se amestecă făina și sarea.
Întindeți uniform aluatul de fursecuri cu unt de arahide peste brownies-urile răcite.
Pentru a face ganache: Într-un castron mic, care poate fi folosit la microunde, puneți la microunde chipsurile de ciocolată neagră și smântâna grea pentru frișcă, descoperite, la maxim, timp de 1 minut, amestecând după 30 de secunde. Continuați să amestecați până când chipsurile se topesc și amestecul este omogen.
Răspândiți ganache-ul peste stratul de unt de arahide și stropiți cu arahide tocate. Dă la frigider până se întărește aluatul și ganache-ul, aproximativ 1 oră.
Tăiați în 16 pătrate și aranjați pe un platou de servire.