Clasic Fudge-nuc negrese ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Acest desert are 191 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă vegetariană servește 20 și costă 35 de cenți pe porție. Un amestec de cacao, zahăr brun, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Negrese Clasice De Nuc Fudge, Negrese Cu Fudge De Nuc, și Negrese Cu Fudge De Nuc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
3
Combinați făina și următoarele 5 ingrediente (prin sare) într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Combinați 1/2 cană de ciocolată și lapte într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde; Cuptor cu microunde la maxim 1 minut, amestecând după 30 de secunde. Se amestecă untul, vanilia și ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Vanilie
Unt
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
5
Adăugați amestecul de lapte, 1/2 cană de ciocolată și 1/4 cană de nuci în amestecul de făină; se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Nuci
6
Se toarnă aluatul într-o tigaie metalică pătrată de 9 inci acoperită cu spray de gătit; se presară cu 1/4 cană de nuci rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
7
Coaceți la 350 timp de 22 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese cu firimituri umede agățate. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă.