Brownie-uri cu cremă irlandeză
Rețeta Irish Cream Brownies vă poate satisface pofta americană în aproximativ 1 oră și 20 de minute . Pentru 32 de cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 223 de calorii , 2 g de proteine și 10 g de grăsime fiecare. 270 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Mergeți la magazin și luați ouă, bucăți de toffee, extract de vanilie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Va fi un hit la st. eveniment de ziua patrick . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Crepele cu cremă irlandeză Bailey's , crema irlandeză Xocai cu pepițe sănătoase de ciocolată neagră Xocai și plăcintele din oală de vită cu crustă de cheddar irlandez sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți o tavă de copt de 9 x 13 inci.
Amestecați amestecul de brownie, 1/2 cană de lichior de smântână irlandeză, uleiul vegetal și ouăle.
Se intinde in tava pregatita.
Coacem in cuptorul preincalzit pana se usuca blatul si marginile au inceput sa se desprinda de pe marginile tavii, aproximativ 30 de minute.
Scoateți din cuptor pentru a se răci complet pe un grătar.
Puneți laptele, 2 linguri de lichior de smântână irlandeză și cafeaua într-un castron mic, sigur pentru cuptorul cu microunde. Se pune la microunde la putere mare până când amestecul fierbe. Se lasa deoparte sa se raceasca complet.
Bateți untul și zahărul de cofetă cu un mixer electric într-un bol până se omogenizează.
Adăugați extractul de vanilie și amestecul răcit de smântână irlandeză și bateți bine.
Întindeți uniform peste brownies-urile răcite.
Stropiți uniform cu bucățile de caramel.