Brownie Se Încrețește
Brownie Crinkles ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru 27 de cenți pe porție, primești un desert care servește 18. O porție conține 240 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Dacă aveți la îndemână amestec de brownie fudge, ouă, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 100 de mâncăruri și bucătari. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără lactate și lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Brownie Se Încrețește, Zebra Se Încrețește, și Holstein Se Încrețește.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați amestecul de brownie, ouăle și vanilia; se amestecă bine.
Picătură cu linguri 2 in. în afară de foaia de copt negreasă.
Se coace la 375 CP timp de 8-10 minute sau până când vârfurile sunt crăpate. Se răcește timp de 2 minute înainte de a se scoate din tigăi în rafturi pentru a se răci complet.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Brownies funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.