Brownie Pops
Brownie Pops ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 248 calorii. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Dacă aveți stropi, topituri de bomboane roz, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare americană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Brownie Pops, Brownie Pops, și Brownie Pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați suportul în treimea inferioară a cuptorului; Preîncălziți cuptorul la 177°. aliniați o tigaie de copt de 8 inci cu folie de aluminiu grea, lăsând o consolă de 2 inci pe 2 laturi opuse.
Combinați untul și ciocolata într-un bol rezistent la căldură și așezați-o peste o tigaie cu apă abia fierbinte.
Se lasă să stea, amestecând ocazional, până se topește aproape.
Scoateți vasul din tigaie, bateți până se omogenizează și răciți până se încălzește.
Combinați făina, praful de copt și sarea într-un bol mic. Se amestecă zahărul în amestecul cald de ciocolată.
Adăugați ouă pe rând, bătând bine după fiecare.
Se amestecă în vanilie; pliați în amestec de făină.
Întindeți aluatul în tigaie.
Coaceți până când este setat în centru, 30 până la 35 de minute.
Lăsați să se răcească complet în tigaie pe grătar.
Congelați tigaia timp de 30 de minute. Ridicați brownies din tigaie folosind folia proeminentă; așezați pe o tăietură. Folosiți un tăietor de prăjituri în formă de inimă de 2 1/4 inci pentru a face 9 brownies.
Așezați bomboanele topite într-un bol rezistent la căldură peste o tigaie cu apă fierbinte.
Scoateți tigaia de pe foc, păstrând vasul peste apă; se amestecă până se topește complet. Păstrați vasul peste apă în timp ce lucrați. Dip sfârșitul unui băț acadea în bomboane de acoperire și se introduce în capătul ascuțit al unui spiridus.
Așezați pe o foaie de copt. Repetați cu bețișoarele și brânzeturile rămase.
Așezați foaia de copt în congelator timp de 10 minute.
Îndepărtați cu grijă fiecare brownie în întregime sau pe jumătate în acoperirea cu bomboane. Rotiți stick-ul, atingându-l ușor, permițând excesului să se scurgă sau să se scurgă cu acoperire. Aplicați decorațiuni, dacă doriți. Stand pops în Styrofoam.