Brotchen Rolls

Brotchen Rolls
Brotchen Rolls este un lactate gratuite și vegetariene rețetă cu 12 porții. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 33 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. 22 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână apă, făină de pâine, albus de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Grâu Integral German Br, Caramel Nut dovleac Sticky Rolls cu King ' s Hawaiian Cina Rolls # KHHolidayRollCall, și (nu)rulouri de cârnați-rulouri de patiserie cu linte franceză W / Le conservate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, dizolvați drojdia și zahărul în apă. Acoperiți și lăsați să se așeze la loc cald timp de 15 minute sau până când drojdia este cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați 2 1/2 căni de făină într-un bol mare de amestecare. Se amestecă amestecul de drojdie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Se toarnă uleiul și se amestecă până se combină făina și se formează un aluat liber. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați făina rămasă, așa cum este necesar pentru a împiedica aluatul să se lipească. Frământați până la neted și suplu, aproximativ 8 minute. Ungeți ușor un castron mare, așezați aluatul în castron și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Se acoperă cu o cârpă umedă și se lasă să crească într-un loc cald până se dublează în volum, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Împărțiți aluatul în douăsprezece bucăți egale și formați în rulouri ovale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
5
Așezați rulourile pe o foaie de copt ușor unsă. Acoperiți rulourile cu o cârpă umedă și lăsați să crească până la dublarea volumului, aproximativ 40 de minute. Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Într-un castron mic, bateți împreună albusul de ou cu 1 linguriță de apă până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
RolaRola
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
CuptorCuptor
6
Ungeți rulourile înălțate cu spălarea ouălor și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 până la 20 de minute, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista