Brochete de piept de rață glazurate cu portocale cu salată de sparanghel

Brochete de piept de rață glazurate cu portocale cu salată de sparanghel
Brochetele de piept de rață cu glazură portocalie cu salată de sparanghel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $9.01 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 526 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, sare, portocale buric și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 82%. Încercați Piept de rață portocaliu-tarhon cu salată verde și orez sparanghel-migdale, Piept De Rață Și Salată De Portocale, și Salată De Piept De Rață Portocalie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați pielea de pe sânii de rață, astfel încât abia să acopere carnea. Scorați grăsimea într-un model de diamant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
2
Curățați portocalele; îndepărtați miezul alb amar. Lucrând peste un castron, tăiați între membrane pentru a elibera secțiunile. Strângeți membranele peste vas; rezervați sucul pentru glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Într-un vas de copt mediu, puțin adânc, combinați șalotele, vinul, coaja de portocală și 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Adăugați sânii de rață și întoarceți-vă la strat. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
5
Într-o cratiță mică, fierbeți Grand Marnier cu 1 cană de suc de portocale la foc moderat până la sirop și redus la jumătate, aproximativ 12 minute. Într-un castron mic, amestecați 3 linguri de sirop de portocale cu oțetul de orez. Condimentează vinaigreta cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Grand MarnierGrand Marnier
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Aprinde un grătar. Feliați fiecare piept de rață pe jumătate transversal în bucăți groase de 1 1/2 inch. Îndepărtați două treimi din frunze din fiecare ramură de rozmarin, lăsând un ciucure în partea de sus. Împrăștiați frunzele de rozmarin peste cărbunii fierbinți sau pe barele de căldură ale grătarului cu gaz. Infilați bucățile de rață pe ramurile de rozmarin, lăsând 1/2 inch între ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Piept De RațăPiept De Rață
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Ungeți sparanghelul cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Puneți sparanghelul la grătar la foc mediu-fierbinte, rotind o dată, până când este crocant, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Lăsați să se răcească ușor și tăiați în lungimi de 2 inci. Într-un castron mare, aruncați sparanghelul cu secțiunile portocalii și vinaigreta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane PortocaliiBomboane Portocalii
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Condimentați broșetele de rață cu sare. Grătar, cu pielea în jos, la foc moderat, periat cu o parte din siropul de portocale rămas, până când pielea este profund rumenită și crocantă, aproximativ 5 minute. Întoarceți broșetele și grătarul, perindând frecvent cu siropul, până când rața este medie rară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Rață întreagăRață întreagă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Transferați broșetele în farfurii și serviți cu salata de sparanghel și portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
11
Faceți înainte: siropul de portocale și vinaigreta pot fi refrigerate separat peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
12
Recomandarea vinului: un vin spumant bogat în acid, dar bogat sau un alb bogat, aromat, cu note citrice și puțin stejar, va rezista portocalelor acide și sparanghelului afumat din acest fel de mâncare. Căutați chilipirul 2000 Goundrey Range Unwooded Chardonnay sau Nonvintage Domaine Chandon Blanc de Noirs Carneros
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin SpumantVin Spumant
ChardonnayChardonnay
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate75
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista