Brochete de miel la grătar cu lămâie și mărar

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Brochetele de miel la grătar cu lămâie și mărar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 241 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți mărar, sare, picior de miel dezosat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Broșetele Kefta de miel marocan la grătar ale lui Jeff Koehler, Brochete de miel, și Brochete de miel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați uleiul de măsline, coaja de lămâie, sucul de lămâie, 1/4 cană de mărar, usturoiul, sarea și piperul.
Adăugați mielul și amestecați pentru a acoperi bine. Acoperiți și răciți peste noapte (Vezi notele).
Introduceți cuburi de miel pe 7 sau 8 frigarui (Vezi notele).
Așezați frigarui peste un pat solid de cărbuni mediu-fierbinți sau foc mediu-mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 3 până la 4 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gătiți, întorcând frigarui după cum este necesar, până când mielul este rumenit pe toate părțile, dar încă roz în centru (mediu-rar; tăiat pentru a testa), 5 până la 6 minute sau doar abia roz în centru (mediu), 6 până la 7 minute.
Transferați frigarui pe un platou.
Se presară cu lingura rămasă mărar tocat și se servește cu pene de lămâie pentru o stoarcere finală de suc.
Asocierea vinului: Sauvignon Blanc crocant, lemony, erbaceu. Cel mai bun în împerecherea noastră: St.Supry 2004 (Napa Valley; 19 USD), Girard 2005 (Napa Valley; 15 USD) și Morgan 2004 (Monterey, CA; 15 USD).
Punți de aromă: mielul-în special mielul de primăvară-este o ardezie goală și poate fi împins în direcții disparate de vin cu diferite condimente. Un Sauvignon Blanc ierbos, citric, ridică mărarul și lămâia în marinată și chiar note verzi, ierboase în uleiul de măsline (un vin Fructat ar lupta cu toate cele de mai sus). Acidul ridicat din vin este bun pentru tăierea cărnii carbonizate.