Broccolini cu boia afumată, migdale și usturoi
Broccolini cu boia afumată, migdale și usturoi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 147 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $2.64 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de apă, sare kosher grosieră, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 63%. Încercați Broccolini Cu Boia Afumată, Migdale Și Usturoi, Fasole Verde Cu Paprikan Afumat Și Migdale, și Migdale prăjite cu boia afumată și rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei în skilletover mare mare la foc mediu-mare.
Adăugați migdale. Se amestecăpână se rumenesc ușor, 2 până la 3 minute.
Adăugațiusturoi și boia de ardei.
Se presara cu grossesare; saut 1 minut.
Transferați în castron mic.
Adăugați restul de 2 linguri de ulei laskillet.
Adăugați broccolini; se presară cu grosimesare.
Adăugați 1/3 cană de apă. Acoperiți și fierbeți până lacrisp-fraged și încă verde strălucitor, aproximativ4 minute.
Se toarnă orice apă. Se amestecă migdaleamestec. Se condimentează după gust cu sare grunjoasăși piper.
Se amestecă în 1 până la 2 lingurițe de oțet.
Transferați broccolini în castron și serviți.
* Uneori etichetat Pimentuln Dulce Saupimentuln de la Vera Dulce; disponibil la unele supermarketuri, la magazinele de produse alimentare de specialitate și de la tienda.com.