Broccoli și papioane
Broccoli și papioane ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 340 calorii. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână nuci pignoli, coajă de lămâie, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 225 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 85%. Încercați Broccoli Și Papioane, Papioane ' n ' Broccoli, și Papioane cu Broccoli și Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Gatiti broccoli timp de 3 minute intr-o oala mare cu apa clocotita cu sare.
Scoateți broccoli din apă cu o lingură sau o sită cu fante.
Se pune într-un castron mare și se lasă deoparte.
În aceeași apă, gătiți pastele papion conform instrucțiunilor pachetului, aproximativ 12 minute.
Se scurge bine și se adaugă la broccoli.
Între timp, într-o tigaie mică, încălziți untul și uleiul și gătiți usturoiul și coaja de lămâie la foc mediu-mic timp de 1 minut. De pe foc, adăugați 2 lingurițe de sare, piper și suc de lămâie și turnați acest lucru peste broccoli și paste. Aruncă bine. Se condimentează după gust, se presară cu pignolis și brânză, dacă se folosește, și se servește.
Pentru a prăji pignolis, puneți-le într-o tigaie uscată la foc mediu-mic și gătiți, aruncând des, timp de aproximativ 5 minute, până se rumenesc.