Broccoli și mărar Raita Slaw

Broccoli și mărar Raita Slaw
Broccoli și mărar Raita Slaw ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 269 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării indiene. Un amestec de suc de lămâie, șalotă, salată de broccoli și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 47%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată De Broccoli De Mărar, Castravete-Marar Raita, și Frigarui de miel Tandoori cu slaw crocant & raita.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele, cu excepția broccoli slaw, afine și migdale. Gustă pentru condimentare și ajustează-te în funcție de gustul tău.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată De BroccoliSalată De Broccoli
AfineAfine
CondimenteCondimente
MigdaleMigdale
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați slaw, afine și migdale și aruncați ușor. Se răcește înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
MigdaleMigdale
1
Aruncați usturoiul, ghimbirul și uleiul de canola într-un mini-robot de bucătărie și lăsați-l să plece până formează o pastă semi-netedă. Vor mai fi bucăți mici acolo, dar, în general, ar trebui să semene cu o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Salvați ceea ce nu utilizați într-un borcan mic de sticlă; ar trebui să reziste la frigider timp de 2 până la 3 săptămâni. Este un plus delicios la marinate, sosuri de paste, sosuri de prăjit, rețete cu aragaz lent, sos etc. Am avut întotdeauna un borcan de chestiile astea în frigider nostru în creștere în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
PastePaste
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista