Broccoli și cartofi copți umpluți cu brânză
Broccoli și cartofi coapte umplute cu brânză este un vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 94 de cenți pe porție. O porție conține 152 calorii, 12g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Mergeți la magazin și ridicați cartofi idaho, piper cayenne, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Încercați Cartofi copți umpluți cu Broccoli-ou, Cartofi copți umpluți cu Broccoli și Cheddar, și Broccoli Umplute De Două Ori Cartofi Dulci Coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor: preîncălziți cuptorul la 40
Pierceți cartofii cu o furculiță și înfășurați fiecare în folie.
Coaceți până se înmoaie, 1 oră.
Cuptor cu microunde: străpungeți cartofii cu o furculiță și înfășurați fiecare într-un prosop de hârtie.
Se pune în cuptorul cu microunde și se gătește la maxim 8 minute, până când se înmoaie când este străpuns cu o furculiță (cartofii vor continua să gătească când sunt scoși din cuptorul cu microunde).
Combinați laptele și făina într-o cratiță mică, aduceți la foc mic și gătiți, amestecând, până se îngroașă, 23 de minute.
Adăugați brânză, sare, piper și cayenne și bateți până când sosul este neted. Continuați să fierbeți, amestecând, încă 2 minute.
Încălziți broccoli într-un vas sigur la căldură la cuptorul cu microunde timp de 4-5 minute, până când este fierbinte.
Împărțiți cartofii fierți cu un cuțit. Puneți 1/2 cană de broccoli în fiecare cartof și acoperiți cu 1/4 cană de sos Cheddar.