Broccoli și brânză Calzone
Broccoli și brânză Calzone necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 604 calorii, 37g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 17 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați aluat de pizza, brânză mozzarella parțial degresată, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma aluatul de pizza, puteți urma acest fel principal cu Pizza De Desert La Grătar ca desert. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare sunt Broccoli și Calzone cu trei brânzeturi, Broccoli și brânză Calzone, și Cârnați Broccoli Calzone.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați ricotta, mozzarella și broccoli.
Se amestecă bine. Condimentează cu sare și piper negru.
Rulați aluatul într-un cerc de 12 inci.
Întindeți umplutura de brânză pe 1 parte a cercului, până la 1 inch de margine. Ridicați 1 parte a aluatului și pliați astfel încât să se întâlnească cu cealaltă parte, formând o jumătate de lună și ciupiți marginile împreună pentru a sigila.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Transferați calzone pe o foaie mare de copt presărați blatul cu brânză.
Coaceți 15 minute, până când se umflă maro auriu.
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva ( jumătate de sticlă). Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)]()
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante. Se asortează bine cu carne și sosuri de paste din carne, păsări de curte și brânzeturi tari.