Broccoli în picături de pui fript

Broccoli în picături de pui fript
Broccoli în picături de pui fript este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 73 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână broccoli, usturoi, picături de pui fript și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 95%. Rețete similare includ Pui prăjit cu picături de tigaie cu ierburi și usturoi, Puiul prăjit cu muștar al Domnului Ben cu conopidă picurată, și Pui prăjit Spatchcocked cu muștar și picături conopidă.

Instrucțiuni

1
După ce prăjiți un pui, scoateți-l din tigaia de prăjire și așezați-l pe o tavă de servire pentru a se odihni. Lăsați cuptorul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se toarnă excesul de picături din tigaia de prăjire, lăsând doar suficient pentru a acoperi broccoli. Aruncați broccoli și usturoiul în picături până când sunt acoperite și puneți-le în cuptorul încă fierbinte. Prăjiți timp de 5 până la 8 minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate84
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista