Broccoli sotate Rabe și mazăre.
Broccoli sotate Rabe și mazăre. ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 71 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 134 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, broccoli rabe, mazăre și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Încercați Broccoli Sotate Rabe, Broccoli Sotate Rabe, și Broccoli Sotate Rabe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați capetele tulpinii de la broccoli rabe și aruncați.
Tăiați restul transversal în bucăți de 1 1/2 inch.
Gatiti broccoli rabe si mazare intr - o oala de 4 pana la 6 litri de apa sarata clocotita pana cand broccoli rabe este ofilit si tulpinile sunt clare, 2 pana la 3 minute.
Se scurge bine într-o strecurătoare.
Încălziți uleiul cu usturoi într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, întorcând frecvent usturoiul, până când usturoiul este auriu, 1 până la 2 minute, apoi aruncați usturoiul.
Adăugați broccoli rabe, mazăre, sare și piper în tigaie și saut, amestecând, până când este bine acoperit cu ulei de usturoi, aproximativ 2 minute.