Broccoli Romanesco cu sos de ierburi verzi

Broccoli Romanesco cu sos de ierburi verzi
Nevoie de un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Broccoli Romanesco cu sos de ierburi verzi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 168 calorii. Această rețetă servește 6. Un amestec de până la 8 capete de pui broccoli romanesco, sare de mare și piper, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Broccoli Romanesco cu sos de ierburi verzi, Broccoli Romanesco, Broccoli Sau Paste De Conopidă Cu Ricotta, și Broccoli Romanesco și piure de parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cojiți numai cele mai dure frunze exterioare din broccoli romanesco, lăsându-le atașate pe cele interioare fragede. Broccoli la abur într-un coș cu aburi peste apă fierbinte, acoperit, până când este fraged până la miez atunci când este străpuns cu un cuțit, 15 până la 20 de minute. Puneți într-un vas de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RomanescuRomanescu
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Între timp, amestecați ingredientele rămase, condimentând cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
3
Puneți aproximativ jumătate din sosul de plante verzi peste broccoli și întoarceți ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
4
Se servește cald sau la temperatura camerei, cu sos suplimentar pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
5
* Găsiți pe piețele fermierilor toamna și iarna și din ce în ce mai mult la magazinele alimentare bine aprovizionate.
6
Faceți înainte: sos, până la 1 zi, răcit (adăugați suc de lămâie în ultimul moment sau va estompa culoarea sosului). Broccoli romanesco poate fi aburit cu câteva ore înainte; lăsați să stea, acoperit slab, la temperatura camerei (dacă este răcit peste noapte într-un recipient, devine sulfuros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
RomanescuRomanescu
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista