Broccoli Rabe, Ricotta & Mozzarella Pizza

Broccoli rabe, Ricotta & Mozzarella Pizza ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 2 porții cu 833 calorii, 43G de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $3.52 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la In Jennie ' s Kitchen are 17 fani. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați florete de broccoli rabe, aluat de pizza cu cereale, ricotta și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma aluatul de pizza, puteți urma acest fel principal cu Pizza De Desert La Grătar ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Singura Pizza pe care o vei mai dori vreodată: pui, roșii uscate la soare, Broccoli, Ricotta, Mozzarellan și busuioc, Cârnați, Mozzarella Și Broccoli Rabe Cu Scoici, și Vinete la grătar, Broccoli rabe și sandwich cu Mozzarella.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ai putea încerca este Castellani Chianti Annata. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo