Broccoli rabe cu unt de lamaie
Broccoli rabe cu unt de lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $3.49 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 324 calorii, 15g de proteine, și 27G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Dacă aveți la îndemână nuci de pin, plus 1 lingură de unt, sare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Paste De Casă Cu Broccoli Rabe Și Unt De Lămâie, Cina In Seara Asta: Broccoli Rabe Cu Unt De Lamaie, și Filet la grătar cu unt de hamsie-lămâie și Broccoli rabe.
Instrucțiuni
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți jumătate din broccoli rabe până se înmoaie, 3 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați într-o strecurătoare pentru a se scurge. Repetați cu verdele rămas. Strângeți excesul de apă din broccoli rabe și tocați grosier.
Într-un castron, amestecați untul cu coaja de lămâie; condimentează cu sare și piper.
În oala mare, încălziți 1 1/2 linguri de ulei de măsline.
Adăugați nucile de pin și gătiți la foc moderat până devin aurii, aproximativ 4 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați nucile de pin pe o farfurie.
Încălziți restul de 1 1/2 linguri de ulei de măsline în oală.
Adăugați usturoiul și gătiți la foc moderat până la sfârâit, aproximativ 3 minute.
Adăugați broccoli rabe tocat și aruncați bine.
Adăugați untul de lămâie și sucul de lămâie și amestecați bine. Se condimentează cu sare și piper și se transferă într-un bol de servire. Se acoperă cu nuci de pin și ricotta salata și se servește.