Broccoli rabe cu lămâie și usturoi
Broccoli rabe cu lămâie și usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 104 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,4 USD pe porție. 17 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, sare grosieră, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 98%. Broccoli rabe cu lămâie și usturoi, Broccoli Rabe Cu Usturoi, și Broccoli Rabe & Paste Cu Usturoi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Aduceți 1 inch de apă la fiert într-o tigaie adâncă.
Adăugați rabe, condimentați cu sare și acoperiți tigaia. Reduceți căldura la foc mic și gătiți 10 minute.
Întoarceți tigaia la căldură și sotati usturoiul și fulgii de ardei roșu în ulei la foc moderat timp de 1 până la 2 minute.
Adăugați rabe, înveliți în ulei de usturoi. Gatiti rabe in ulei de usturoi timp de 2 minute si scoateti-l de pe foc.
Strângeți sucul de lămâie peste tigaie și presărați în coajă. Aruncați rabe pentru a distribui aroma de lămâie și transferați broccoli rabe în vasul de servire.