Broccoli rabe cu cârnați italieni dulci
Broccoli rabe cu cârnați italieni dulci este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 2,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 412 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, căței de usturoi, legături de cârnați și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cârnați italieni și Broccoli Rabe, Orecchiette Cu Cârnați Italieni, Broccoli Rabe Și GAR Crocant, și Pizza adâncă cu cârnați italieni și Broccoli Rabe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați broccoli rabe în bucăți lungi de 3 inci. Gatiti intr-o oala mare cu apa clocotita cu sare (3 linguri sare pentru 6 litri de apa), neacoperita, pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Scurgeți, apoi clătiți sub apă rece pentru a opri gătitul. Stoarceți excesul de apă din pumni de broccoli rabe.
Între timp, preîncălziți broilerul.
Fierbeți cârnații într-o tigaie cu 4 fețe, la 3 până la 4 inci de la căldură, întorcându-se ocazional, până când sunt gătite, aproximativ 5 minute. Păstrați cald, acoperit.
În timp ce cârnații se prăjesc, încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește, apoi gătiți usturoiul, amestecând, până când este parfumat, dar nu rumenit, aproximativ 1 minut.
Se separă broccoli rabe, apoi se fierbe în ulei de usturoi până se acoperă cu ulei și se încălzește, aproximativ 4 minute. Se amestecă cârnații.
Broccoli rabe poate fi gătit cu 1 zi înainte și răcit.