Broccoli prăjit cu unt Ancho

Broccoli prăjit cu unt Ancho
Broccoli prăjit cu unt Ancho ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 12 și costă 76 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 231 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de nuci de pin, ulei de măsline, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 21%. Rețete similare sunt Broccoli prăjit cu unt Ancho, Broccoli Prăjit Cu Unt Ancho, și Friptură din New York cu usturoi prăjit și unt Ancho.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un castron mediu rezistent la căldură, acoperiți anchosul cu apă clocotită și lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Scurgeți ardeii iute și uscați. Aruncați tulpinile și semințele, apoi tocați grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
4
Între timp, într-o tigaie mică, încălziți 2 linguri de ulei de măsline până când sclipesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați nucile de pin și gătiți la foc moderat, amestecând continuu, până se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
6
Adăugați usturoiul, chimenul și coriandrul și gătiți, amestecând, până când usturoiul se înmoaie și nucile de pin sunt aurii adânci, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
7
Lasă să se răcească.
8
Într-un robot de bucătărie, curățați amestecul de nuci de pin cu anchos și unt. Condimentează untul ancho cu sare și răzuiește într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Într-un castron mare, aruncați broccoli cu restul de 2 linguri de ulei de măsline, apoi întindeți-le pe 2 foi mari de copt cu margini. Prăjiți broccoli în treimile superioare și inferioare ale cuptorului timp de 15 minute sau până când sunt crocante, mutând tigăile de sus în jos și înapoi în față la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Adăugați untul ancho în broccoli și aruncați pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și se prăjește timp de 10 minute mai mult sau până când broccoli este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
11
Se transferă într-un platou și se servește cald sau la temperatura camerei.
12
Faceți înainte: rețeta poate fi preparată până la Pasul 3 și refrigerată până la 3 zile.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista