Broccoli prăjit cu unt Ancho ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 12 și costă 76 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 231 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de nuci de pin, ulei de măsline, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 21%. Rețete similare sunt Broccoli prăjit cu unt Ancho, Broccoli Prăjit Cu Unt Ancho, și Friptură din New York cu usturoi prăjit și unt Ancho.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mediu rezistent la căldură, acoperiți anchosul cu apă clocotită și lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Scurgeți ardeii iute și uscați. Aruncați tulpinile și semințele, apoi tocați grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
Între timp, într-o tigaie mică, încălziți 2 linguri de ulei de măsline până când sclipesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați nucile de pin și gătiți la foc moderat, amestecând continuu, până se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
6
Adăugați usturoiul, chimenul și coriandrul și gătiți, amestecând, până când usturoiul se înmoaie și nucile de pin sunt aurii adânci, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
7
Lasă să se răcească.
8
Într-un robot de bucătărie, curățați amestecul de nuci de pin cu anchos și unt. Condimentează untul ancho cu sare și răzuiește într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Într-un castron mare, aruncați broccoli cu restul de 2 linguri de ulei de măsline, apoi întindeți-le pe 2 foi mari de copt cu margini. Prăjiți broccoli în treimile superioare și inferioare ale cuptorului timp de 15 minute sau până când sunt crocante, mutând tigăile de sus în jos și înapoi în față la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Adăugați untul ancho în broccoli și aruncați pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și se prăjește timp de 10 minute mai mult sau până când broccoli este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Sare, Pentru Marginile Paharului
11
Se transferă într-un platou și se servește cald sau la temperatura camerei.
12
Faceți înainte: rețeta poate fi preparată până la Pasul 3 și refrigerată până la 3 zile.