Broccoli Prajit Bagna Cauda
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați broccoli Bagna Caudan prăjită. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 215 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3 și costă 96 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Broccoli Prajit Bagna Cauda, Broccoli Bagna, și Broccoli Cu Bagna Cauda.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 475 F și aranjați un suport în mijloc.
Puneți o foaie de copt în cuptor în timp ce se încălzește.Tăiați aproximativ 1 inch de capetele tulpinii broccoli. Folosind un cojitor de legume, îndepărtați stratul exterior lemnos al tulpinilor. Înjumătățiți broccoli pe lungime prin tulpină și flori. Întoarceți bucățile astfel încât să fie tăiate în jos, apoi tăiați-le longitudinal prin tulpină și flori în bucăți de 1/2 până la 3/4 inci lățime.
Tăiați acele bucăți transversal în bucăți de 2 inci.
Așezați broccoli într-un castron mare și puneți-l deoparte.
Așezați uleiul într-o cratiță mică și încălziți la foc mic până când se încălzește, aproximativ 2 minute.
Adăugați hamsiile și usturoiul, amestecați pentru a combina și gătiți până când usturoiul se înmoaie, dar nu se rumeneste și hamsiile sunt parfumate, aproximativ 5 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați fulgii de ardei roșu; transferați amestecul ulei-hamsie într-un vas mic rezistent la căldură. Odată ce solidele s-au așezat pe fund, înclinați vasul (având grijă să nu deranjați solidele), îndepărtați 2 linguri de ulei și stropiți-l peste broccoli rezervat. Puneți deoparte amestecul rămas de ulei-hamsie.
Presărați broccoli cu sare și piper și aruncați până se acoperă uniform.
Scoateți foaia de copt fierbinte din cuptor și întindeți broccoli într-un strat uniform pe ea. Prăjiți până când marginile încep să se rumenească, aproximativ 10 minute. Folosind o spatulă metalică plată, amestecați broccoli, răzuindu-l din tigaie și întindeți-l înapoi într-un strat uniform. Continuați să prăjiți până când este doar fraged când este străpuns cu un cuțit, cu aproximativ 5 până la 10 minute în plus.
Transferați broccoli într-un castron mare, adăugați amestecul rămas de ulei-hamsie (inclusiv solidele) și aruncați pentru a combina.
Se servește cu pene de lămâie, dacă se folosește.