Broccoli Lasagna

Broccoli Lasagna
Broccoli Lasagna ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 333 calorii, 17g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână ceapă, brânză mozzarella, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 41%. Încercați Copiii tăi își vor mânca Broccoli dacă le servești această Lasagna de curcan și Broccoli, Lasagna De Pui Cu Broccoli, și Lasagna de vițel și Broccoli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
4
Într-o cratiță medie la foc mediu, topiți untul. Gatiti ceapa si usturoiul in unt pana se inmoaie. Se amestecă făina, piperul, 1/2 linguriță sare și nucșoară. Amestecând continuu, se toarnă lapte, puțin câte puțin, permițând amestecului să se îngroașe. Se aduce la fierbere timp de 1 minut, apoi se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
UsturoiUsturoi
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Într-un castron mediu, combinați ricotta, broccoli, parmezan, 1 cană de mozzarella și restul de 1/2 linguriță de sare. Se amestecă până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
ParmezanParmezan
Brânză RicottaBrânză Ricotta
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Într-un strat de vas de copt de 7x11 inch: 1/4 cană sos alb; 3 tăiței; o treime din sosul alb rămas; jumătate din amestecul de broccoli; încă 3 tăiței; jumătate de sos alb rămas; amestec de broccoli rămas; 3 tăiței; sos alb rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
PastePaste
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Se presară cu mozzarella rămasă. Acoperiți cu folie acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate8
Revista