Broccoli La Grătar Rabe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Broccoli Rabe la grătar. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 89 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Un amestec de broccoli rabe, sare, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Broccoli La Grătar Rabe, Vinete la grătar, Broccoli rabe și sandwich cu Mozzarella, și Provocare: pui la grătar cu Broccoli rabe și cârnați.
Instrucțiuni
Puneți broccoli rabe într-un castron mare. Aruncați cu sare și o lingură de ulei de măsline.
Lăsați să stea 10 minute.
Preîncălziți un grătar la foc mediu.
Puneți broccoli în coșul de grătar și puneți-l pe grătar. Grătiți până când tulpinile sunt clare, dar fragede și frunzele încep să se încarce, aproximativ 3 1/2 minute pe fiecare parte.
Într-un castron mic, amestecați împreună o lingură de ulei de măsline și suc de lămâie.
Scoateți broccoli din coșul de grătar și puneți-l înapoi în vasul mare. Aruncați cu vinetă de lămâie și fulgi de ardei roșu.