Broccoli la grătar cu pansament de hamsii
Broccoli la grătar cu pansament de hamsie este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 82 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 243 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de broccoli, suc de lămâie, hamsie ambalată în ulei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este super. Încercați Escarole și salată de Broccoli prăjită cu sos de hamsii, Filet la grătar cu unt de hamsie-lămâie și Broccoli rabe, și Broccoli la grătar cu sos de migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprinde un grătar. Aduceți la fierbere o oală medie cu apă prevăzută cu o inserție de abur.
Tăiați capetele de broccoli pe lungime în sferturi, lăsând floretele atașate de tulpina lungă. Curățați tulpinile. Aburiti broccoli pana la verde aprins, aproximativ 5 minute.
Transferați broccoli într-un castron mare și aruncați cu 2 linguri de ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper.
Într-un blender sau un mini procesor, combinați hamsiile, sucul de lămâie și rozmarinul și piureul până se omogenizează. Cu blenderul pornit, turnați încet restul de 1/2 cană de ulei de măsline. Condimentează sosul de hamsii cu sare și piper.
Grătiți broccoli la foc mare, rotind, până se carbonizează ușor peste tot, aproximativ 5 minute.
Transferați broccoli într-un platou și stropiți cu o parte din pansament.
Serviți pansamentul rămas pe lateral.