Broccoli Italian Coace

Broccoli Italian Coace
Broccoli Italian coace ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 9 porții cu 122 calorii, 12g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 50 de minute. Mergeți la magazin și ridicați făină, sos de spaghete fără carne, brânză de vaci și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Rețete similare sunt Brânză Italiană Broccoli Coace, Brunch Italian Coace, și Pește Italian Coace.

Instrucțiuni

1
Într-un blender sau robot de bucătărie, așezați brânză de vaci, albușuri de ou, parmezan, făină și condimente italiene; acoperiți și procesați până se omogenizează. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Puneți broccoli și o cantitate mică de apă într-o tigaie; acoperiți și gătiți timp de 5-8 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
3
Scurgere.
4
Așezați jumătate din broccoli într-un singur strat într-un 13-in. x 9 inch. vas de copt acoperit cu spray de gătit. Se acoperă cu amestec de brânză de vaci și broccoli rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
Tarhon OpționalTarhon Opțional
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Se toarnă sos de spaghete peste broccoli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
6
Se presară cu brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
7
Se coace, neacoperit, la 375 CP timp de 30-35 minute sau pana cand branza se topeste si se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Italiană în meniu? Încercați să vă asociați cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiol și silex pământesc. Aromele tanice, îmbătrânite de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc. Recomandat pentru carne la grătar, cum ar fi friptura Chianina feliată, sau cu vânat, cum ar fi fazanul umplut cu trufe. De asemenea, este excelent cu brânza matură.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții9
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista