Broccoli Fiert Rabe

Broccoli Fiert Rabe
Reteta broccoli fiert Rabe este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten, primar și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 30 de porții cu 23 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare kosher, ulei de măsline, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Broccoli Fiert Rabe, Broccoli Fiert Rabe, și Broccoli Fiert Rabe Cu Orecchiette.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti usturoiul pana se rumeneste usor, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa și 1/2 linguriță. fiecare sare și chile fulgi și gătiți până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
CeapăCeapă
SareSare
3
Adăugați oțet și broccoli rabe, amestecând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
OțetOțet
4
Reduceți căldura la mediu-scăzut și adăugați 1/2 cană de apă. Gatiti, acoperiti, pana cand tulpinile groase sunt fragede cu furculita, 15-20 de minute. Se amestecă restul de 1/2 linguriță. fiecare sare și fulgi de chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
ApăApă
SareSare

Echipamente

DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate12
Revista