Broccoli din carne de vită
Stir-Fry cu broccoli de vită este o rețetă fără gluten și fără lactate, cu 4 porții. Pentru 1,45 USD per porție, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 407 calorii, 33 g de proteine și 11 g de grăsimi per porție. 433 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și luați pudră de usturoi, zahăr brun, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 98%. Acest scor este spectaculos. Încercați carnea de vită și broccoli, carnea de vită și broccoli și carnea de vită și broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare resigibilă, combinați 2 linguri de amidon de porumb, 2 linguri de apă și pudră de usturoi; adăugați carne de vită. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi.
Într-o tigaie mare sau wok la foc mediu-mare, se prăjește carnea de vită în 1 lingură de ulei până când carnea de vită nu mai devine roz; îndepărtați și păstrați la cald.
Se prăjește broccoli și ceapa în uleiul rămas timp de 4-5 minute. Reveniți carnea de vită în tigaie.
Într-un castron mic, combinați sosul de soia, zahărul brun, ghimbirul, amidonul de porumb rămas și apa până se omogenizează; se adauga in tigaie. Gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.