Broccoli cu usturoi și sos de soia
Broccoli cu usturoi și sos de soia ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 62 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime per portie. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți broccoli, usturoi, fulgi de piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sparanghel de susan cu sos de soia-usturoi Aioli, Taitei Cu Sos De Soia, și Kebaburi de friptură de soia cu miere cu sos de lămâie Cilantro.
Instrucțiuni
Puneți căței de usturoi și uleiul într-o cratiță mică cu fund greu. Aduceți la fierbere și gătiți descoperit la foc mic timp de 10 până la 15 minute, până când usturoiul este rumenit și fraged. Opriți focul și adăugați fulgii de ardei roșu și 1/2 linguriță de sare. Se toarnă imediat într-un recipient rezistent la căldură pentru a opri gătitul. Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Pentru salată, albiți floretele de broccoli într-o oală mare cu apă sărată clocotită timp de 2 până la 3 minute, până când sunt crocante.
Scurgeți bine și scufundați imediat într-un bol mare cu apă cu gheață până când broccoli este răcit. Acest proces oprește gătitul și stabilește culoarea verde strălucitoare.
Într-un castron mare, aruncați broccoli cu 1/2 linguriță de sare, 1/4 cană de ulei folosit pentru a găti usturoiul, sosul de soia și 8 sau mai mulți căței de usturoi gătit. Gustați pentru condimente și serviți la rece sau la temperatura camerei.