Broccoli cu usturoi și Frascati
Broccoli cu usturoi și Frascati este un fără gluten, primar și vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 270 calorii. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți fulgi de piper, vin, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cum se Spiralizează Broccoli: tăiței de Broccoli cu usturoi cu nuci de pin prăjite, Broccoli cu usturoi și ardei iute (broccoli Strascinati), și Broccoli cu usturoi.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline și usturoiul până se sfârâie.
Adăugați broccoli și gătiți, aruncând regulat timp de 8 până la 10 minute, până când chiar tulpina este fragedă. Folosiți vinul pentru a încetini tigaia dacă devine suficient de fierbinte pentru a rumeni usturoiul. Când este fraged, adăugați fulgi de ardei roșu și coji și așezați pe un platou.
Serviți ca contorno la carnea fiartă sau la grătar.