Broccoli cu unt de ghimbir-portocaliu

Broccoli cu unt de ghimbir-portocaliu
Broccoli cu unt de ghimbir-portocaliu ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 23 de cenți pe porție. O porție conține 59 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Dacă aveți la îndemână ghimbir măcinat, unt, oțet de cidru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Se amestecă Broccoli prăjit cu portocale și ghimbir, Pui picant de ghimbir și portocale cu Broccoli, și Sparanghel cu unt de portocale-ghimbir pentru 2 pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, aduceți 1 in. de apă și broccoli la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 5-8 minute sau până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Între timp, într-o cratiță mică, combinați marmelada, untul, oțetul și ghimbirul. Gatiti pana se topesc marmelada si untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarmeladăMarmeladă
OțetOțet
UntUnt
GhimbirGhimbir
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Scurgeți broccoli; stropiți cu amestec de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
UntUnt

Echipamente

DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista