Broccoli cu sos Hollandaise cu ierburi și pesmet prăjit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Broccoli cu sos Hollandaise cu ierburi și pesmet prăjit. Această rețetă face 4 porții cu 446 calorii, 8g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, mentă, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Broccoli / Sos Hollandaise Cu Ierburi/ Pesmet Prăjit, Broccoli Cu Firimituri De Usturoi Prăjite, și Firimituri De Pâine Cu Ierburi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Într-o cratiță mică, topiți untul la foc mic. Îndepărtați spuma de pe suprafața untului.
Într-un robot de bucătărie, pulsați pâinea la firimituri grosiere.
Transferați firimiturile pe o foaie mică de biscuiți, aruncați cu 1 linguriță de ulei de măsline și condimentați ușor cu sare și piper.
Coaceți aproximativ 2 minute, până se rumenesc.
Pe o foaie mare de copt cu margini, aruncați broccoli cu restul de 2 linguri de ulei de măsline; condimentează cu sare și piper. Aranjați broccoli într-un strat uniform și prăjiți timp de aproximativ 15 minute, până când sunt fragede și încep să se rumenească.
Între timp, într-o cratiță medie, aduceți 1 inch de apă la foc mic. Într-un bol din oțel inoxidabil, amestecați gălbenușurile cu lingura de apă clocotită. Puneți vasul peste cratiță și bateți gălbenușurile constant până se îngroașă ușor și galben strălucitor, aproximativ 1 minut.
Reîncălziți ușor untul; foarte treptat, bateți-l în gălbenușuri până se formează un sos ușor gros.
Bateți sucul de lămâie și un strop de Tabasco și condimentați ușor sosul olandez cu sare și piper.
Transferați broccoli într-un platou; se toarnă deasupra sosul olandez.
Se presară cu firimiturile de pâine și se servește.