Broccoli cu sos feta cremos
Broccoli cu sos feta cremos este un vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 336 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca o farfurie. Mergeți la magazin și ridicați sare, ceapă, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Salată de Broccoli cu pansament cremos feta, Broccoli Feta Sos De Paste – 3 Puncte, și Fettuccine cu ardei roșu cremos-sos Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se sotează ceapa în 3 linguri de unt într-o cratiță la foc mediu-mare până se înmoaie.
Se adaugă făina, amestecând până se omogenizează. Gatiti, amestecand constant, 1 minut. Adăugați treptat jumătate și jumătate; gatiti la foc mediu, amestecand constant, pana cand amestecul este ingrosat si bulbuc. Se amestecă brânza și sarea. Gatiti, amestecand constant, pana se incalzeste bine.
Se ia de pe foc și se amestecă sucul de lămâie și dillweed. Acoperiți și păstrați cald.
Aranjați broccoli într-un abur de legume peste apă clocotită. Acoperiți și aburiți 5 minute sau până când sunt crocante.
Transferați broccoli într-un vas de servire; stropiți cu 2 linguri de unt topit. Sosul de lingură uniform peste broccoli.
Garnisiți cu coajă de lămâie, dacă doriți.