Broccoli cu sos de brânză de chimen
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Broccoli cu sos de brânză de chimion. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 68 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 42 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați broccoli, brânză elvețiană, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este extraordinar. Încercați Răspândirea Brânzei De Chimen, Biscuiți Cu Brânză De Chimen, și Broccoli cu sos de brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați și aruncați frunzele de broccoli; tăiați și aruncați capetele dure ale tulpinilor. Spălați broccoli; tăiat în sulițe. Aranjați sulițele într-un coș cu aburi peste apă clocotită. Acoperiți și aburiți 8 minute sau până când broccoli este crocant-fraged.
Scurgeți și așezați pe un platou de servire; puneți deoparte și păstrați la cald.
Topiți margarina într-o cratiță la foc mediu.
Adăugați lapte și următoarele 3 ingrediente; gatiti, amestecand continuu cu un tel, pana se omogenizeaza.
Adăugați brânză și semințe de chimen; gatiti, amestecand continuu, pana cand branza se topeste si amestecul este ingrosat si bubuit.
Se toarnă sosul peste broccoli.
Se presară cu pimiento și se servește imediat.